Suklaatasting Leskisessä 11.12.2019 (Oulu)

Tule tutustumaan laadukkaisiin suklaisiin ainoalla oikealla tavalla – maistelemalla. Tarjoilemme 1 – 1,5 tuntia kestävässä lupsakassa tilaisuudessa 7 erilaista suklaata. Kaikki suklaat maistellaan ohjatusti sokkona ja yhtä poikkeusta* lukuun ottamatta ne kuuluvat suklaakauppamme valikoimaan.

*) Poikkeussuklaa on Suomessa yleisen tuotemerkin teollista suklaata ja tarjoillaan ainoastaan makuvertailun vuoksi laatusuklaiden seassa.

Suklaatastingit järjestetään Oulun keskustassa, legendaarisen Oluthuone Leskisen kabinetissa (Kirkkokatu 10, Rotuaarilla). Kabinetti löytyy sisäänkäynnistä katsottuna etuoikealla sijaitsevien kierreportaiden alapäästä. Leskisen ystävällinen henkilökunta opastaa sinua tarvittaessa.

Ovet kabinettiin avataan klo 17:50 ja tasting alkaa klo 18:00. Pääsylippu tulee esittää kabinetin ovella joko tulostettuna tai esim. kännykän näytöltä.

Tasting-tilaisuuteen mahtuu korkeintaan kymmenen (10) osallistujaa. Pääsyliput tähän tilaisuuteen ovat myynnissä sunnuntaihin 8.12. saakka ja tilaisuus toteutuu, jos pääsylippuja on tuolloin myyty vähintään viisi (5). Tilaisuuteen voivat osallistua myös alle 18-vuotiaat.

Mikäli tilaisuus peruuntuu, palautetaan kaikille verkkokaupasta lipun ostaneille rahat. Tilaisuuteen myytyjä pääsylippuja ei muissa tapauksissa lunasteta takaisin, mutta ne voi antaa lahjaksi tai myydä eteenpäin.

Suklaatastingin pääsylipun hinta sisältää kaiken tastingeihin liittyvän: tilavuokran, maisteltavat suklaat, juomaveden ja tastingien ohjauksen. Pääsyliput toimitetaan tilaajalle sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Tilaisuuden päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus ostaa laatusuklaita alennettuun hintaan vaihtelevasta valikoimasta kotiin vietäväksi tai lahjaksi. Maksutapana kelpaa käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit.

Voit lukea lisää suklaatastingeista omalta sivultaan.

27,00 

10 varastossa

Nämäkin saattaisivat kiinnostaa sinua

Saatat myös pitää...

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Close Menu
×

Cart