Journal Chocolat 1-2 / 2019 (irtonumero)

Jos pidät laadukkaasta suklaasta, konvehdeista tai herkuista, pidät myös ruotsinkielisestä Journal Chocolat -lehdestä. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2004 lähtien ja se ilmestyy tuplanumeroina keväällä ja syksyllä ja tarjoaa mielenkiintoisia ja perusteellisia artikkeleita suklaasta ja kaakaosta. Tapaamme mielenkiintoisia henkilöitä maailman parhaiden suklaiden takana, vierailemme kaakaoplantaaseilla sekä tutustumme maailmalla toimiviin suklaantekijöihin. Mukana luonnollisesti maukkaita reseptejä ja testejä, mm. mitkä juomat sopivat suklaan kanssa hyvin yhteen. Löydät lehdestä myös erikoiskahvi-, laatutee- ja lakritsiaiheisia juttuja.

Tämä on lehden tutustumistarjous suomalaisille lukijoille ja hinta sisältää lehden viimeisimmän irtonumeron (1-2 / 2019) sekä toimituskulut.

Lähiaikoina voit tilata sivustoltamme myös lehden kestotilauksen.

Du som gillar choklad, praliner, fika och desserter kommer att gilla Journal Chocolat. Journal Chocolat är en tidning fylld med fantastiska recept, läsvärda och välskrivna reportage som ger dig mer kunskap om choklad och kakao. Vi träffar de spännande personligheterna som skapar världens bästa choklad, besöker kakaoplantager i fjärran länder och hälsar på hos såväl svenska och utländska chokladmakare, kockar och konditorer. Vi testar också vilka drycker som passar till choklad, inte minst specialkaffe och kvalitetste. I varje nummer kan du vinna lyxig choklad och böcker samt ta del av exklusiva erbjudanden.

8,50 

20 varastossa

Nämäkin saattaisivat kiinnostaa sinua

Saatat myös pitää...

Lisätiedot

Paino 270 g
Mitat 290 × 200 × 3 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Close Menu
×

Cart

Kirjaudu sisään

tai rekisteröidy