suklaatukku

Olemme yksinoikeudella skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin suklaiden maahantuoja ja jakelija Suomessa. Tukkukauppamme valikoimaan sisältyy molemmilta artesaanivalmistajilta heidän täydet bean to bar -suklaalevyvalikoimat ja lisäksi muita laadukkaita suklaa- ja kaakaotuotteita sekä jälleenmyyntiin, että HoReCa-käyttöön.

Suurin osa tai koko suklaavalikoimamme on

  • luomua
  • vegaanista
  • laktoositonta
  • gluteenitonta
  • soijatonta
  • ilman lisättyä maitoa (vain jäämät mahdollisia)

Tuotteemme soveltuvat erityisesti sellaisiin liikkeisiin ja myymälöihin, joissa asiakaskunta arvostaa teollista suklaata laadukkaampaa suklaata, näyttävämpää paketointia sekä käsityötä tai noudattaa tiettyä ruokavaliota.

Miten pääsen Jälleenmyyjäksi?

Verkkotukkukaupan asiakkaaksi pääsee rekisteröitymällä. Rekisteröintisi jälkeen luomme tunnuksesi manuaalisesti yleensä jo muutaman tunnin kuluessa ja lähetämme ne sinulle sähköpostitse.

Kun kirjaudut sivustollemme saamillasi jälleenmyyjän tunnuksilla näet suklaakaupassa päämiestemme täydet bean to bar-valikoimat, jälleenmyyjien tukkuhinnat, myyntierätiedot sekä kuluttajien ehdoista poikkeavat tilaus-, toimitus- ja maksuehdot. Jälleenmyyjänä voit maksaa verkkokaupan yleisten maksutapojen lisäksi myös seitsemän päivän maksuajan laskulla.

Jälleenmyyjäksi pääsee myös sähköpostitse tai puhelimitse.

myyntierittäin tilattavissa

Alla näet suklaat, joita löytyy paikallisessa varastossamme tällä hetkellä myyntierittäin lähetettäväksi. Muut valikoiman suklaat toimitetaan tilausmyyntinä (kts. tilaus- ja toimitusehdot). Tuotteiden varastosaldot näet tuotesivuilta ilman kirjautumista.

Chocolate Tree
Georgia Ramon

Tukkumyynti

Pori – Tampere – Turku
Krista Laurila
edustuslaurila (a) gmail.com
040 161 2022

Muu Suomi
Jarkko Karhunen
info@laatusuklaa.fi
045 651 2851

Close Menu
×

Cart

Kirjaudu sisään

tai rekisteröidy