suklaatukku

Tuomme ja jakelemme yksinoikeudella Suomessa laadukkaita craft-suklaita, joista käytetään myös nimityksiä single origin ja bean to bar. Tukkukauppamme valikoimaan sisältyy päämiehiltämme heidän täydet bean to bar -suklaalevyvalikoimat ja lisäksi muita laadukkaita suklaa- ja kaakaotuotteita sekä jälleenmyyntiin, että HoReCa-käyttöön. Päämiehiämme ovat

Kaikki suklaalevyt ovat gluteenittomia ja soijattomia. Standout Chocolaten suklaat ovat täysin maidottomia ja pähkinättömiä, sillä valmistaja ei käytä tiloissaan kumpaakaan. Myös Ajala Chocolaten suklaat ovat täysin maidottomia.

Suurin osa suklaavalikoimastamme on lisäksi

Tuotteemme soveltuvat erityisesti sellaisiin liikkeisiin ja myymälöihin, joissa asiakaskunta arvostaa teollista suklaata laadukkaampaa suklaata, näyttävämpää paketointia sekä käsityötä tai noudattaa tiettyä ruokavaliota.

Miten pääsen Jälleenmyyjäksi?

Kun selaat verkkokauppaa vierailijana, näet vain osan koko suklaavalikoimasta ja kuluttajahinnat. Kun rekisteröidyt, luomme tunnuksesi manuaalisesti yleensä jo muutaman tunnin kuluessa ja lähetämme ne sinulle sähköpostitse.

Kun sitten kirjaudut sivustollemme saamillasi jälleenmyyjän tunnuksilla näet suklaakaupassa päämiestemme täydet valikoimat, jälleenmyyjien tukkuhinnat ja myyntierätiedot. Huomioi myös kuluttajien ehdoista poikkeavat tilaus-, toimitus- ja maksuehdot. Jälleenmyyjänä voit maksaa verkkokaupan yleisten maksutapojen lisäksi myös seitsemän päivän maksuajan laskulla.

Jälleenmyyjäksi pääsee myös sähköpostitse tai puhelimitse ilman rekisteröitymistä verkkokauppaan.

Ajala Chocolate
Chocolate Tree
Georgia Ramon
Standout Chocolate