Suklaatastingien tilaus- ja peruutusehdot

1. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

2. Tilaus on sitova, kun tilaaja on sähköpostitse hyväksynyt sähköpostitse lähetetyn tarjouksen tai suorittanut ennakkomaksun. Tilauksen voi perua näiden tilaus- ja peruutusehtojen kohdan 12 mukaisesti.

3. Tilaus on jätettävä vähintään 14 vrk ennen tilaisuuden ajankohtaa. Poikkeukset tästä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ja niistä voi aiheutua tilaajalle lisäkulua, josta sovitaan erikseen.

4. Osallistumismaksut ja lisäpalvelut veloitetaan tilauksessa ilmoitetun osallistujamäärän mukaisesti. Jos toteutunut osallistujamäärä on pienempi kuin tilauksessa ilmoitettu, ei maksuja palauteta tai vähennetä laskutuksessa.

5. Tilaisuuteen voi osallistua tilauksessa ilmoitettua suurempi osallistujamäärä vain niissä tapauksissa, että suklaita ja muita tarvikkeita riittää kaikille tai että suklaita ja muita tarvikkeita saadaan hankittua lisää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian, jos tiedätte osallistujamäärän kasvavan ilmoitetusta.

6. Jos tilaisuuden toteutunut osallistujamäärä on suurempi kuin tilauksessa alunperin ilmoitettu, peritään alkuperäisen osallistujamäärän ylittäviltä osallistujilta tapahtuman osallistumismaksu ja mahdolliset lisämaksut korotettuna 5 €/hlö toimitusmaksulla käteis- tai korttimaksuna ennen tastingien alkua yksityisasiakkailta ja laskulla jälkikäteen yritysasiakkailta.

7. Laatusuklaa ei ole velvollinen korvaamaan tilaisuuden peruuntumisesta tilaajalle tai kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutunutta vahinkoa, kulua tai tulonmenetystä.

8. Jos tilaisuus peruuntuisi Laatusuklaasta johtuvista syistä, palautetaan maksettu ennakkomaksu tilaajan ilmoittamalle pankkitilille täysimääräisenä, ellei tapahtuman siirto toiselle ajankohdalle ole mahdollista. Palautettavalle ennakkomaksulle ei makseta korkoa.

9. Yksityishenkilöiden maksutapa on ennakkomaksu, joka suoritetaan tilauksen jälkeen yksilöllisellä maksusivulla. Tilaus maksetaan verkkokaupassa kulloinkin käytössä olevilla maksutavoilla. Maksuaikaa on seitsemän (7) vuorokautta maksusivun linkin lähettämisestä. Eräpäivä on aina kuitenkin vähintään 3 arkipäivää ennen tilaisuutta. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, tilaisuus katsotaan perutuksi tilaajan toimesta ja peruutusmaksu laskutetaan peruutusehtojen kohdan 12 mukaisesti.

10. Yrityksille tarjoamme maksutapana laskua. Lähetämme tilaajalle kokonaislaskun tilaisuuden jälkeen joko sähköpostitse tai verkkolaskuna (jos verkkolaskutustiedot on ilmoitettu tarjouspyynnössä) ilman toimitusmaksua. Kirjeitse lähetetystä laskusta veloitamme 2 € suuruisen toimitusmaksun. Laskuissa on 7 vuorokautta maksuaikaa.

11. Laatusuklaa perii yritysasiakkaalta ennakkomaksuna 40 % tilauksen arvosta, mikäli tilauksen arvo ylittää 1000 € (sis. alv 24%).

12. Tilaaja voi halutessaan perua tekemänsä tilauksen. Ellei tapahtuman siirto toiselle, molemmille osapuolille sopivalle ajankohdalle ole mahdollista, toimitaan seuraavasti:

Jos yksityisasiakas ei ole ennen perumista suorittanut ennakkomaksua, laskutetaan häneltä peruutusmaksu jälkikäteen. Alkuperäistä ennakkomaksua ei tällöin tarvitse maksaa. Peruutusmaksun suuruus riippuu aina peruutusajankohdasta:

Peruutusajankohta

Alle 3 vrk tastingeihin
3 – 6 vrk tastingeihin
7 – 14 vrk tastingeihin
15 – 21 vrk tastingeihin
22 – 60 vrk tastingeihin
Yli 60 vrk tastingeihin

Peruutusmaksu

100% osallistumismaksuista
50% osallistumismaksuista
35% osallistumismaksuista
20% osallistumismaksuista
10% osallistumismaksuista
Ei peruutusmaksua