Suklaatasting - lahja henkilökunnalle - NYT MYÖS ETÄNÄ!

Järjestämme tilauksesta yrityksille ja yksityishenkilöille ohjattuja suklaamaisteluja eli suklaatastingeja. Jos suunnitelmissanne on polttarit, tyky-/tyhy-päivät, syntymäpäivät, virkistyspäivät, pikkujoulut, kaverusten kokoontumiset tai muut illanistujaiset, olemme varmoja siitä että ne paranevat suklaatastingeilla. Järjestämme suklaatastingit myös etänä, jolloin maistelija saa maistelupakettinsa lahjapakkauksessa kotiin tai työpaikalle ja itse tasting järjestetään Teamsin, Zoomin tai muun etäyhteyden avulla. Voimme lähettää lahjapaketit maisteluohjeineen myös sidosryhmille tai henkilökunnalle ilman live-etätastingin järjestämistä.

Etätasting-paketissa tarjoilemme yleensä neljää erilaista suklaata. Kutakin suklaata lähetetään Suklaatastingin osallistujille täydet levyt, jotta suklaat pysyvät hygieenisesti alkuperäisissä kauniissa pakkauksissaan. Suklaatastingit kestävät osallistujien aktiivisuudesta ja lukumäärästä riippuen yleensä 1 – 1,5 tuntia. Osallistujamäärää rajoittaa ainoastaan tila, jossa maistelut järjestetään ja etänä osallistujamäärälle ei ole rajoituksia.

Olemme saaneet järjestää etäsuklaatastingeja muun muassa seuraaville organisaatioille:

Laatusuklaa etäsuklaatasting referenssit

Hinnasto - SUklaatastinG

Suklaatastingien kokonaishinta muodostuu osallistumismaksuista ja mahdollisista lisäpalveluista. Emme veloita minkäänlaisia aloitus- tai perusmaksuja.

Osallistumismaksu sisältää tastingien ohjauksen, kaikki tilaisuudessa maisteltavat suklaat ja maistelun ohessa suullisesti tarjottua tietoa kaakaon ja suklaan historiasta, alkuperästä, valmistuksesta ja makuvivahteista. Maksun suuruus riippuu osallistujamäärästä:

Osallistujia
10 – 19
20 – 39
40 – 59
60 – 79
80 – 99
yli 100

Maksu / hlö
42 €
40 €
38 €
36 €
34 €
32 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

HINNASTO - LISÄPALVELUT

Etänä järjestettävän Suklaatastingin hintaan lisätään 5€ / hlö. Hinta sisältää maistelupaketin kirjetoimituksen lahjapaketissa Suklaatastingin osallistujalle. Suklaat voidaan toimittaa myös tukkupakkauksissa toimipisteeseen.

Tuomme tarvittaessa mukanamme pullotettua lähdevettä (0,5 l / osallistuja), kertakäyttöiset juoma-astiat ja servetit jokaiselle osallistujalle lisähintaan 5 €/hlö.

Mikäli tastingit on tarpeen ohjata englanniksi, korotetaan hinnaston osallistumismaksuja 50%. Mikäli tastingit ohjataan sekä suomeksi, että englanniksi, korotetaan maksuja 100%.

Mikäli välimatka Oulun keskustan ja tapahtumapaikan välillä on alle 30 km emme veloita matkakuluja lainkaan. 15 km ylittävältä osalta veloitamme 2 €/km. Ilmoitamme mahdolliset matkakulut aina jo tarjouksessamme.

Oulun ja pääkaupunkiseudun väli kuljetaan aina lentämällä ja muut matkat bussilla, junalla tai lentokoneella sopimuksen mukaan. Matkalippujen kustannuksista vastaa tilaaja.

Mikäli tastingit järjestetään Oulun ulkopuolella, sovitaan mahdollisesta hotelliyöpymisestä erikseen. Yösijan tarve riippuu mm. tastingien päättymisajankohdasta ja paikkakunnasta. Yösijan mahdollisista kuluista vastaa tilaaja.

Maksutavat

Yksityishenkilöiden maksutapa on ennakkomaksu ostoskorin/kassan maksutapoja käyttäen (verkkopankki, maksukortti, PayPal tai lasku/osamaksu). Maksu suoritetaan tilauksen jälkeen erikseen ilmoittamamme maksusivun kautta. Maksuaikaa on seitsemän (7) vuorokautta linkin lähettämisestä. Eräpäivä on kuitenkin aina vähintään 3 arkipäivää ennen tastingeja.

Yritysasiakkaille lähetämme kokonaislaskun tastingeista tilaisuuden jälkeen joko sähköpostitse tai verkkolaskuna. Laskuissa on 7 vuorokautta maksuaikaa.

Tutustukaa myös suklaatastingien tilaus- ja peruutusehtoihin.

Pyydä tarjous suklaatastingeista tai SOITA 0445359313

Millaisia suklaita haluatte maistella?
Valitse toivottu päivämäärä ja tastingien aloitusaika:
Millä kielellä tastingit järjestetään?

Kuvia MUUTAMISTA järjestämistämme tastingeista