Suklaatasting

Järjestämme tilauksesta yrityksille ja yksityishenkilöille ohjattuja suklaamaisteluja eli suklaatastingeja. Jos suunnitelmissanne on polttarit, tyky-/tyhy-päivät, syntymäpäivät, virkistyspäivät, pikkujoulut, kaverusten kokoontumiset tai muut illanistujaiset, olemme varmoja siitä että ne paranevat suklaatastingeilla.

Tastingeissa tarjoilemme kuutta erilaista suklaata: viittä laatusuklaata ja yhtä tutun tuotemerkin teollista tummaa suklaata. Kutakin suklaata tarjoillaan n. 10 g/hlö. Olemme huomanneet, että kun maistellaan täyteläistä ja aromikasta suklaata, tulee suklaakylläisyyden raja jo tällä määrällä vastaan. Lisäksi pääsette itse kuorimaan ja maistamaan paahdettuja kaakaopapuja.

Suklaatastingit kestävät osallistujien aktiivisuudesta ja lukumäärästä riippuen yleensä 1 – 1,5 tuntia. Osallistujamäärää rajoittaa ainoastaan tila, jossa maistelut järjestetään.

Olemme Oulussa, mutta tulemme maistattamaan suklaita sinne, missä meitä kaivataan, kuitenkin aina sisätiloissa ja pöydän äärellä. Huomaa, että tastingien esivalmistelut (suklaiden ja muun materiaalin esillepano) suoritetaan siinä tilassa ja niillä paikoilla, missä osallistujat istuvat tastingin aikana. Muunlaisesta järjestelystä on syytä mainita jo tarjouspyyntöä lähettäessä.

Hinnasto - OSALLISTUMISMAKSUT

Suklaatastingien kokonaishinta muodostuu osallistumismaksuista ja mahdollisista lisäpalveluista. Emme veloita minkäänlaisia aloitus- tai perusmaksuja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Osallistumismaksu sisältää tastingien ohjauksen, kaikki tilaisuudessa maisteltavat suklaat ja maistelun ohessa suullisesti tarjottua tietoa kaakaon ja suklaan historiasta, alkuperästä, valmistuksesta ja makuvivahteista. Maksun suuruus riippuu osallistujamäärästä:

Osallistujia
Yli 40
29 – 40
24 – 28
19-23
14 – 18
9 – 13
4 – 8
2 – 3

Maksu / hlö
17 €
19 €
22 €
24 €
29 €
33 €
44 €
66 €

HINNASTO - LISÄPALVELUT

Tuomme tarvittaessa mukanamme pullotettua lähdevettä (0,5 l / osallistuja), kertakäyttöiset juoma-astiat ja servetit jokaiselle osallistujalle lisähintaan 3,50 €/hlö.

Mikäli tastingit on tarpeen ohjata englanniksi, korotetaan hinnaston osallistumismaksuja 50%. Mikäli tastingit ohjataan sekä suomeksi, että englanniksi, korotetaan maksuja 100%.

Mikäli välimatka Oulun keskustan ja tapahtumapaikan välillä on alle 15 km emme veloita matkakuluja lainkaan. 15 km ylittävältä osalta veloitamme 2 €/km. Ilmoitamme mahdolliset matkakulut aina jo tarjouksessamme.

Oulun ja pääkaupunkiseudun väli kuljetaan aina lentämällä ja muut matkat bussilla, junalla tai lentokoneella sopimuksen mukaan. Matkalippujen kustannuksista vastaa tilaaja.

Mikäli tastingit järjestetään Oulun ulkopuolella, sovitaan mahdollisesta hotelliyöpymisestä erikseen. Yösijan tarve riippuu mm. tastingien päättymisajankohdasta ja paikkakunnasta. Yösijan mahdollisista kuluista vastaa tilaaja.

Maksutavat

Yksityishenkilöiden maksutapa on ennakkomaksu ostoskorin/kassan maksutapoja käyttäen (verkkopankki, maksukortti, PayPal tai lasku/osamaksu). Maksu suoritetaan tilauksen jälkeen erikseen ilmoittamamme maksusivun kautta. Maksuaikaa on seitsemän (7) vuorokautta linkin lähettämisestä. Eräpäivä on kuitenkin aina vähintään 3 arkipäivää ennen tastingeja.

Yritysasiakkaille lähetämme kokonaislaskun tastingeista tilaisuuden jälkeen joko sähköpostitse tai verkkolaskuna. Laskuissa on 7 vuorokautta maksuaikaa.

Tutustukaa myös suklaatastingien tilaus- ja peruutusehtoihin.

Pyydä tarjous suklaatastingeista

Millaisia suklaita haluatte maistella?
Valitse toivottu päivämäärä ja tastingien aloitusaika:
Kuka tuo paikalle tarpeellisen maustamattoman veden osaliistujille?
Millä kielellä tastingit järjestetään?

Kuvia MUUTAMISTA järjestämistämme tastingeista

Close Menu
×

Cart