Suklaakerho

Suklaakerho on olemassa sinua varten, joka olet kiinnostunut laadukkaista suklaista ja arvostat vaivattomuutta niiden hankinnassa. Suklaakerhon jäsenenä luotat meidät valitsemaan sinulle kahden kuukauden välein kolme suklaalevyä, jotka toimitamme kotiisi. Sinun tehtäväksi jää suklaista nauttiminen. Huolehdimme aina siitä, että et ainakaan vuoden kuluessa saa samaa suklaalevyä useampaan kertaan.

Kerholähetyksen suklaat valitaan monipuolisesta valikoimasta ja tästä syystä ne voivat olla

  • maustettuja
  • maustamattomia
  • tummaa suklaata
  • maitosuklaata
  • valkosuklaata

Kaikki lähetettävät suklaat on valmistettu käsityönä parhaista raaka-aineista. Mikäli ruokavaliosi on rajoitettu esimerkiksi allergioiden tai omien mieltymysten vuoksi, voit ilmoittaa tällaisista tilauksen lisätiedoissa. Huomioimme erikoisruokavaliot suklaita valitessa.

Suklaakerhoon liitytään ostamalla liittymispaketti kaupastamme. Voit ostaa sen myös tämän sivun lopusta.

Maksat toisesta kerholähetyksestä alkaen suklaat erikseen, sähköpostitse lähettämällämme laskulla, jossa on seitsemän vuorokautta maksuaikaa.

Suklaakerhon kerholähetyksen hinta toisesta lähetyksestä lähtien vaihtelee. Hinta määräytyy valitsemiemme suklaiden perusteella siten, että myönnämme koko lähetyksestä 15% alennuksen. Hinta ei koskaan ylitä 24,57 €, mutta se voi olla alhaisempi johtuen siitä, että valikoimassamme on aiemmasta poiketen erihintaisia suklaita.

Suklaakerhon liittymispaketti postitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa liittymisestä. Suklaakerhon jäsenet lisätään automaattisesti myös Laatusuklaan suklaatarjous-sähköpostilistalle.

Kaikki suklaakerhon lähetykset lähetetään pikkupaketteina, joka jaetaan postin perusjakelussa. On kuitenkin mahdollista, että postilaatikkosi tai ovi/väliovi-yhdistelmä on sellainen, että A4-arkkia hieman suurempi kotelo ei taivu siitä sisään. Tällöin Posti jättää lähetyksestä noutoilmoituksen ja se on noudettavissa Postin toimipaikasta.

liittymispaketti

Suklaakerhoon liitytään tilaamalla liittymispaketti. Sen hinta on 25,00 € ja se sisältää toimituskulut. Liittymispaketin arvo suklaiden ja toimituskulujen osalta on 28,90 €. Liittymispaketti sisältää:

  • kolme valitsemaamme laatusuklaalevyä 8 € hintaluokasta
  • tulostetun infopaketin laatusuklaista, niiden alkuperästä ja valmistuksesta
  • tiedot kerholähetyksen suklaista
  • liittymispaketin toimituskulut (4,90 €)
  • 10% alennuksen suklaakauppaan

Suklaakaupan alennus koskee normaalihintaisia suklaalevyjä ja rasioita ja on voimassa yhtä kauan kuin jäsenyytesi. Alennuksen hyödyntäminen vaatii rekisteröitymisen suklaakauppaamme, sillä alennus liitetään käyttäjätunnukseesi. Näin näet kirjautuneena kaupassa suoraan jäsenhinnat ilman muistettavia koodeja.

Liittymispaketin jälkeiset kerholähetykset eivät sisällä infopakettia, mutta aina perustiedot kaikista lähetyksen suklaista.

KERHOLÄHETYSTEN AIKATAULU

Aikataulu riippuu liittymisajankohdastasi. Postitamme lähetykset 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja seuraavat kerholähetykset lähetämme yksilöllisesti kahden kuukauden välein. Ehtojemme mukaisesti emme lähetä erityisen kylmän / kuuman sään vallitessa.

jäsenyys lahjaksi

Voit tilata suklaakerhon jäsenyyden myös lahjaksi. Rastita kassalla Toimitus eri osoitteeseen ja syötä jäsenen tiedot. Toimitamme kerholähetykset ilmoittamallesi vastaanottajalle. Jäsenyys on voimassa kunnes se perutaan joko tilaajan tai jäsenen toimesta.

SUKLAAKERHOSTA EROAMINEN

Voit erota suklaakerhosta milloin vain ilmoittamalla meille. Koska suklaa on herkästi pilaantuva elintarvike, ei kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta ole. Lähetettyä liittymispakettia / kerholähetystä ei voi palauttaa, jos sellainen on ehditty postittaa.

Close Menu
×

Cart