Suklaakerho

Suklaakerho on olemassa sinua varten, joka olet kiinnostunut laadukkaista suklaista ja arvostat vaivattomuutta niiden hankinnassa. Suklaakerhon jäsenenä luotat meidät valitsemaan sinulle kuukauden välein 3-4 suklaalevyä, jotka toimitamme kotiisi. Sinun tehtäväksi jää suklaista nauttiminen. Huolehdimme aina siitä, että et ainakaan noin puolen vuoden kuluessa saa samaa suklaalevyä useampaan kertaan.

Kerholähetyksen suklaat valitaan monipuolisesta valikoimasta ja tästä syystä ne voivat olla:

Kaikki lähetettävät suklaat on valmistettu käsityönä parhaista raaka-aineista. Mikäli ruokavaliosi on rajoitettu esimerkiksi allergioiden tai omien mieltymysten vuoksi, voit ilmoittaa tällaisista tilauksen lisätiedoissa. Huomioimme erikoisruokavaliot suklaita valitessa.

Suklaakerhoon liitytään ostamalla liittymispaketti kaupastamme. Voit ostaa sen myös tämän sivun lopusta.

Maksat toisesta kerholähetyksestä alkaen suklaat erikseen, sähköpostitse lähettämällämme laskulla, jossa on seitsemän vuorokautta maksuaikaa.

Suklaakerhon kerholähetyksen hinta toisesta lähetyksestä lähtien vaihtelee. Hinta määräytyy valitsemiemme suklaiden perusteella siten, että myönnämme koko lähetyksestä 15% alennuksen. Hinta ei koskaan ylitä 25 €, mutta se voi olla alhaisempi johtuen siitä, että valikoimassamme on monenhintaisia suklaita.

Suklaakerhon liittymispaketti postitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa liittymisestä. Suklaakerhon jäsenet lisätään automaattisesti myös Laatusuklaan suklaatarjous-sähköpostilistalle.

Kaikki suklaakerhon lähetykset lähetetään kirjeinä, jotka jaetaan postin perusjakelussa. On kuitenkin mahdollista, että postilaatikkosi tai ovi/väliovi-yhdistelmä on sellainen, että kotelo ei taivu siitä sisään. Tällöin Posti jättää lähetyksestä noutoilmoituksen ja paketti on noudettavissa Postin toimipaikasta.

liittymispaketti

Suklaakerhoon liitytään tilaamalla liittymispaketti. Sen hinta on 25,00 € ja toimitus on ilmainen. Liittymispaketin arvo on noin 30€ ja se sisältää:

Antamamme alennus Suklaakerholaisille koskee normaalihintaisia suklaalevyjä  ja on voimassa yhtä kauan kuin jäsenyytesi. Alennuksen hyödyntäminen vaatii rekisteröitymisen suklaakauppaamme, sillä alennus liitetään käyttäjätunnukseesi. Näin näet kirjautuneena kaupassa suoraan jäsenhinnat ilman muistettavia koodeja.

KERHOLÄHETYSTEN AIKATAULU

Aikataulu riippuu liittymisajankohdastasi. Postitamme lähetykset 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja seuraavat kerholähetykset lähetämme yksilöllisesti kuukauden välein. Ehtojemme mukaisesti emme lähetä erityisen kylmän / kuuman sään vallitessa.

jäsenyys lahjaksi

Voit tilata suklaakerhon jäsenyyden myös lahjaksi. Rastita kassalla Toimitus eri osoitteeseen ja syötä jäsenen tiedot.

Toimitamme kerholähetykset ilmoittamallesi vastaanottajalle. Jäsenyys on voimassa kunnes se perutaan joko tilaajan tai jäsenen toimesta.

SUKLAAKERHOSTA EROAMINEN

Voit erota suklaakerhosta milloin vain ilmoittamalla meille. Koska suklaa on herkästi pilaantuva elintarvike, ei kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta ole. Lähetettyä liittymispakettia / kerholähetystä ei voi palauttaa.