LIIKE- JA YRITYSLAHJAT

Liikelahja on hyvä tapa osoittaa yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai päämiehille, että arvostat yhteistyötä heidän kanssaan ja haluat tehdä sitä jatkossakin.

Liikelahjan ei tarvitse olla kallis, mutta sen on hyvä jäädä mieleen arkisesta poikkeavana. Tästä syystä suklaisen liikelahjan on syytä olla jotain ihan muuta kuin sitä “vanhaa tuttua“.

Oletpa yrityksen toimitusjohtaja etsimässä kumppaneille joululahjaa tai vaikkapa yrityslahjoihin erikoistuneen yrityksen hankintavastaava, löytyy meiltä sinulle juuri sellaisia suklaita, joita yhteistyökumppanisi ja asiakkaasi arvostavat ja jotka muistetaan muustakin kuin tyylikkäistä kääreistä.

Kun suklaalevyt annetaan liikelahjaksi, ne paketoidaan tyylikkäisiin, mattapintaisiin lahjarasioihin, jotka on valmistettu pääasiassa kierrätysmateriaalista. Rasia voi toiveesi mukaan sisältää yhden, kolme tai kuusi suklaalevyä ja sopiva rasia valitaan lukumäärän perusteella.

Ajala Chocolaten suklaalevyjen etupuolen etikettiin saa edullisesti oman värillisen painatuksen (kts. kuvan esimerkkejä) ja etiketin koko voi olla muukin kuin perinteinen. Huomaa kuitenkin, että mikäli etiketti on normaalia suurempi, voi sen hinta nousta. Kolmen ja kuuden suklaalevyn rasioihin voidaan lisäksi painattaa esimerkiksi kultainen tai hopeinen logo tai tervehdys kuumafoliopainatuksella.

Voimme liittää lahjaan värillisen A6-kokoisen tervehdyskortin ja lisäksi hoitaa postituksen suoraan lahjan saajalle.

Kaikki lahjarasiamme soveltuvat kokonsa ja painonsa puolesta jaettavaksi päiväpostin mukana, jolloin säästetään lahjan lähetyskustannuksissa.

Kerro meille tarpeesi, niin kerromme toteutuksen hinnan. Ota liikelahja-asioissa yhteyttä Jarkkoon, niin keskustellaan ja suunnitellaan liikelahjasi yhdessä: info@laatusuklaa.fi tai 045 651 2851.

Liikelahjat 1
Musta lahjarasia
Close Menu
×

Cart