Suklaakauppiaan blogi

Minä, suklaayrittäjä Jarkko Karhunen kirjoitan tässä blogissa puolueettomia ja lahjomattomia suklaa-arvioita. Arvioitavaksi pääsevät yleensä vain suklaat, jotka läpäisevät tiukan seulani niin raaka-aineiden lukumäärän kuin laadunkin osalta.

Blogissa arvioidaan luonnollisesti useimmat suklaakauppani valikoiman suklaat, mutta lisäksi monia sellaisia suklaita, jotka ovat jotakin kautta ja jostakin syystä kulkeutuneet käsiini. Tästä syystä blogista löytyy runsaasti sellaisia suklaita, joita ei Suomesta löydy lainkaan.

Voit liittyä blogin kuukausikoosteen vastaanottajaksi täyttämällä alta avautuvan lomakkeen. Voit samalla liittyä Suklaatarjous-postituslistalle, jos haluat tietää suklaakaupan uutuuksista ja tarjouksista.



Fresco Dominican Republic 72% – Resepti numero 224

Otsikossa mainittu reseptinumero ei tämän valmistajan kohdalla ole mitenkään merkityksetön tieto, sillä Fresco tekee jonkin verran sitä, että samasta pavusta on olemassa useita variaatioita suklaalevymuodossa. Kaakaon paahtoaika ja konssausaika suklaissa

Lue kirjoitus »

Soiko sireenit vai laulaako seireenit?

Sirene Chocolate on Kanadassa, Victorian kaupungissa sijaitseva pieni bean to bar -suklaavalmistaja. Koska kukaan ei tiedä missä tällainen paikka on, katsoin Google Mapsista: Victoria sijaitsee nippanappa Kanadan puolella (veden toisella

Lue kirjoitus »

Kaksi maustettua Dick Taylor -suklaata Kaliforniasta

Tämän Ameriikan Kaliforniassa sijaitsevan firman nimi tuo likaisen (?) mielikuvitukseni vuoksi aina mieleen kuvitteellisen aikuisviihdealan henkilön, mutta oikeasti nimi tulee yrittäjien sukunimistä. Yrittäjinä hääräävät Adam Dick ja Dustin Taylor. Molempien

Lue kirjoitus »
Close Menu
×

Cart