Suklaakauppiaan blogi

Minä, suklaayrittäjä Jarkko Karhunen kirjoitan tässä blogissa puolueettomia ja lahjomattomia suklaa-arvioita. Arvioitavaksi pääsevät yleensä vain suklaat, jotka läpäisevät tiukan seulani niin raaka-aineiden lukumäärän kuin laadunkin osalta.

Blogissa arvioidaan luonnollisesti useimmat suklaakauppani valikoiman suklaat, mutta lisäksi monia sellaisia suklaita, jotka ovat jotakin kautta ja jostakin syystä kulkeutuneet käsiini. Tästä syystä blogista löytyy runsaasti sellaisia suklaita, joita ei Suomesta löydy lainkaan.

Voit liittyä blogin kuukausikoosteen vastaanottajaksi täyttämällä alta avautuvan lomakkeen. Voit samalla liittyä Suklaatarjous-postituslistalle, jos haluat tietää suklaakaupan uutuuksista ja tarjouksista.



Rózsavölgyi Csokoládé Mara 70%

The wrappers on these Hungarian Roz (short for Rózsavölgyi Csokoládé) bars are just beautiful. This particular wrapper is turquoise with a bird & plant pattern. But if you thought the

Lue kirjoitus »

Marou treasure island ¾ 75%

Compared to earlier Marou chcolate bars (outside this blog) this light brown wrapper looks a bit boring. The map on the wrapper seems interesting once you notice it. The inner

Lue kirjoitus »

Soma carenero superior 70%

Ennen kuin luet arvion, sinun on hyvä tietää pari seikkaa. Ensinnäkin: kyseinen suklaalevy oli 22 kuukautta vanha arviointihetkellä. Valmistaja suosittelee nauttimista 12 kuukauden kuluessa valmistuksesta. Toiseksi: jostakin syystä olin unohtanut

Lue kirjoitus »

Amedei Trinidad 70%

I was thinking about not reviewing this chocolate I had lying around. The reason for this is that this contains vanilla, which is usually used to cover up faults or

Lue kirjoitus »

Metiisto Artisan Chocolate Bahia 70%

Metiisto Artisan Choclate on pieniä tuotantoeriä valmistava ruotsalainen yritys jonka toimitilat sijaitsevat australialaissyntyisen suklaavalmistajan kodin kellarissa. Tässä on kyllä yksi kauneimmista ja tyylikkäimmistä pahvisista suklaalevyn kääreistä joita olen koskaan nähnyt.

Lue kirjoitus »

Arvosteluasteikkoni

Ennen kuin julkaisen ensimmäisen arvioni haluaisin selventää hieman arviointiasteikkoani, vaikka se ei kovin monimutkainen olekaan. Arvioissani keskityn viiteen suklaan osa-alueeseen: ulkonäkö (suklaan ja kääreiden), tuoksu, koostumus (miltä suklaa tuntuu suussa),

Lue kirjoitus »

Ensimmäinen kirjoitus ja tietoa blogista

Olen arvioinut monenlaisia suklaita siitä lähtien kun (kavereiden kanssa) perustin Suklaayhdistys ry:n vuonna 2005. Toimin edelleen yhdistyksen puheenjohtajana. Tähän päivään mennessä olen arvioinut 3131 tuotetta, jotka vaihtelevat kalliista (arvokkaista) laadukkaista

Lue kirjoitus »
Close Menu
×

Cart

Kirjaudu sisään

tai rekisteröidy