Suklaakauppiaan blogi

Minä, suklaayrittäjä Jarkko Karhunen kirjoitan tässä blogissa puolueettomia ja lahjomattomia suklaa-arvioita. Arvioitavaksi pääsevät yleensä vain suklaat, jotka läpäisevät tiukan seulani niin raaka-aineiden lukumäärän kuin laadunkin osalta.

Blogissa arvioidaan luonnollisesti useimmat suklaakauppani valikoiman suklaat, mutta lisäksi monia sellaisia suklaita, jotka ovat jotakin kautta ja jostakin syystä kulkeutuneet käsiini. Tästä syystä blogista löytyy runsaasti sellaisia suklaita, joita ei Suomesta löydy lainkaan.

Voit liittyä blogin kuukausikoosteen vastaanottajaksi täyttämällä alta avautuvan lomakkeen. Voit samalla liittyä Suklaatarjous-postituslistalle, jos haluat tietää suklaakaupan uutuuksista ja tarjouksista.



Metiisto Artisan Chocolate Bahia 70%

Metiisto Artisan Choclate on pieniä tuotantoeriä valmistava ruotsalainen yritys jonka toimitilat sijaitsevat australialaissyntyisen suklaavalmistajan kodin kellarissa. Tässä on kyllä yksi kauneimmista ja tyylikkäimmistä pahvisista suklaalevyn kääreistä joita olen koskaan nähnyt.

Lue kirjoitus »

Arvosteluasteikkoni

Ennen kuin julkaisen ensimmäisen arvioni haluaisin selventää hieman arviointiasteikkoani, vaikka se ei kovin monimutkainen olekaan. Arvioissani keskityn viiteen suklaan osa-alueeseen: ulkonäkö (suklaan ja kääreiden), tuoksu, koostumus (miltä suklaa tuntuu suussa),

Lue kirjoitus »

Ensimmäinen kirjoitus ja tietoa blogista

Olen arvioinut monenlaisia suklaita siitä lähtien kun (kavereiden kanssa) perustin Suklaayhdistys ry:n vuonna 2005. Toimin edelleen yhdistyksen puheenjohtajana. Tähän päivään mennessä olen arvioinut 3131 tuotetta, jotka vaihtelevat kalliista (arvokkaista) laadukkaista

Lue kirjoitus »
Close Menu
×

Cart

Kirjaudu sisään

tai rekisteröidy