Suklaakauppiaan blogi

Tässä blogissa kirjoitetaan puolueettomia ja lahjomattomia suklaa-arvioita. Arvioitavaksi pääsevät yleensä vain suklaat, jotka läpäisevät tiukan seulan niin raaka-aineiden lukumäärän kuin laadunkin osalta.

Blogissa arvioidaan luonnollisesti useimmat suklaakauppani valikoiman suklaat, mutta lisäksi monia sellaisia suklaita, jotka ovat jotakin kautta ja jostakin syystä kulkeutuneet Laatusuklaalle. Tästä syystä blogista löytyy runsaasti sellaisia suklaita, joita ei Suomesta välttämättä pysty edes ostamaan.

Georgia Ramon Brasilien 73%

Georgia Ramon Brazil 73% – Väriloistoa Amazoniasta

Georgia Ramon julkaisi tänä syksynä kaksi uutta maustamatonta tummaa suklaata. Ensimmäisenä otan maistettavaksi tämän 73% tumman luomusuklaan, jonka Trinitario-kaakao tulee Coopoam-osuuskunnalta Brasiliasta. Kääreen ulkonäkö on kenties värikkäin ja ainakin yksi

Lue kirjoitus »
Suklaakerho

Uudet toimitusmaksut ja ilmainen toimitus

Tämä Ouluakin hyväilevä kesähelle (huomaa ironia) sai suklaakauppiaasi sellaiseen mielentilaan, että päätin laskea 1-4 suklaalevyn (tai peräti kahdeksan Chocolate Tree 40g -levyn) tilausten toimitusmaksua eurolla. Uusi toimitusmaksu tälle postilaatikkoon muun

Lue kirjoitus »
Ruby-suklaa - Aikakautemme suurin huijausko?

Ruby-suklaa – Aikakautemme suurin huijausko?

Julkaisin tämän tekstin alunperin Laatusuklaan Facebook-sivulla. Kopioin jutun tänne blogiin, jotta mahdollisimman moni saa asian tietoonsa. Luin erään pienen suklaavalmistajan blogista artikkelin, joka vihdoinkin selvensi minulle mistä Ruby-suklaassa on kyse.

Lue kirjoitus »