Ajala Chocolate Coconut Cream 55% – Vegaaninen kookosmaitosuklaa

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ulkonäkö: kts. edelliset Ajala Chocolate -arviot. En jaksa enää copypasteta.

Suklaan tuoksusta tunnistaa kookoksen läsnäolon välittömästi, mikä ei tietenkään ole ihme, kun suklaassa on sekä kuivattua kookosta, että kookosmaitoa. Se, mikä valmistajan lisäksi erottaa tämän Chocolate Treen kookosmaitosuklaasta on käytetyn kaakaon lisäksi sokeri. Tässä sokerina on ruokosokeri, CT:llä kookossokeri.

Odotin suklaan sisältävän kookoshiutaleita (en tiedä miksi), mutta eipäs sisälläkään, kuten ei CT:nkään variantti. Suklaa on ihan sileä ja ainakin hetken jo huoneenlämmössä olleena erittäin pehmeä. Koostumus on kokonaisuutena samettinen.

Minä pidän kookoksen mausta noin yleensä. Jostakin syystä yhdistettynä hieman “perusmaitosuklaata” tummempaan suklaaseen kokonaisuus kuitenkin tuntuu hieman tunkkaiselta ja samalla makealta. Kookos maistuu selvästi ja suklaisuuttakin on vallan mukavasti. kaikenkaikkiaan kuvaisilin sekä koostumusta että makua sanalla täyteläinen.

Suklaa jättää suuhun pehmeän suklaakerroksen, joka ei kuitenkaan juuri kookokselta maistu. Kookoksen maku katoaa yllättävän nopeasti ja jälkimakuna jää vain sellainen puolitumman suklaan makeahko maku.

Heräsiko kiinnostus suklaata kohtaan? Klikkaa tästä niin pääset suoraan tuotekortille.

 

Ajala Chocolate Coconut Cream 55%

Vastaa