Uudet toimitusmaksut ja ilmainen toimitus

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tämä Ouluakin hyväilevä kesähelle (huomaa ironia) sai suklaakauppiaasi sellaiseen mielentilaan, että päätin laskea 1-4 suklaalevyn (tai peräti kahdeksan Chocolate Tree 40g -levyn) tilausten toimitusmaksua eurolla. Uusi toimitusmaksu tälle postilaatikkoon muun päiväpostin mukana jaettavalle pikkupaketille on jatkossa 4,90 €.

Jos tilauksessasi on enemmän kuin 4 suklaalevyä, tai jos tilaus sisältää esimerkiksi kaakaojuomapurkkeja tai suklaarasioita, jotka eivät mahdu postilaatikostasi sisään ilman merkittävää voimankäyttöä, toimitetaan se lähimpään (tai viestikentässä ilmoittamaasi) postitoimipaikkaan postipakettina ja toimitusmaksu on tuolloin 8,90 €. Halutessasi saat paketin myös kotiin toimitettuna. Tällöin toimitusmaksu on 14,90 € ja Posti soittaa sinulle sopiakseen toimitusajan.

Tarjoan tilauksellesi ilmaisen toimituksen, kun tuotteiden yhteishinta tilauksessa on vähintään 49 €. Tämä raja laski juuri kymmenellä eurolla aiemmasta. Ilmaisen toimituksen tilaukset toimitetaan aina postipakettina. Ilmaisen toimituksen raja saavutetaan esimerkiksi seuraavilla yhdistelmillä:

  • kuusi kpl Chocolate Tree (80g) ja/tai Georgia Ramon -suklaalevyä
  • neljä purkkia kaakaojuomahiutaletta ja yksi CT (80g)- tai GR-suklaalevy
  • kaksi CT (80g)-suklaalevyä, yksi GR-suklaalevy ja neljä Standout Chocolate -suklaalevyä
  • yksitoista pienempää CT (40g) -suklaalevyä

Kaipaatko kauppaani muita toimitustapoja, jotka saattavat olla kalliimpia kuin nämä Postin toimitushinnat? Kerro ajatuksesi kommenteissa.

Vastaa