Chocolate Tree laajentaa tuotevalikoimaa – tavallaan

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skotlantilainen Chocolate Tree – jonka suklaiden maahantuoja Laatusuklaa on – ilmoitti keväällä, että heiltä tulee markkinoille nykyisten 80 gramman suklaalevyjen lisäksi 40 gramman versiot samoista suklaalevyistä. Tämä on varmasti tervetullut uutinen monelle suklaafanille.

Suklaalevyt tulevat ennakkotilattavina verkkokauppamme suklaavalikoimaan alkusyksyn aikana. Tukkukauppaan rekisteröityneille ja kirjautuneille jälleenmyyjille uutuustuotteet tulevat näkyviin jo aikaisemmin.

Hintahan kiinnostaa tietenkin kaikkia, niin minuakin. Sain juuri tänään uuden hinnaston valmistajalta ja vaikuttaisi siltä, että uutuuksien kuluttajahinnat tulevat olemaan aikalailla suorassa suhteessa suklaan grammamäärään, eli noin puolet isommista levyistä.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet tuoreet kuvat uutuuksista ensimmäisten joukossa.

Vastaa