Georgia Ramon Suchti Hazelnut & Lime – Pähkinöitä maustetulla valkosuklaakuorella

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Georgia Ramon on uudistanut Suchti-tuoteperheen paketointia siten, että ne eivät enää ole rasioissa vaan pussukoissa. Tuotevalikoimaan on myös tullut uusia tuotteita ja itse asiassa jokaisessa Suchti-tuotteessa on tapahtunut jotakin muutosta paketoinnin lisäksi. Eihän tällaisissa tietenkään suklaan makua pääse samalla tavalla arvioimaan kuin suklaalevyissä, mutta eivät nämäkään mistään teollisuuslaitoksesta tule, vaan edelleen käsityötä parhaista raaka-aineista.

Ulkonäkö oli minusta rasiassa selvästi parempi, sitä on turha kiistää. Uusi paketointi on ainakin mahdollistanut hintatason tarkistuksen alaspäin ja pussukan yläreunassa on metallireunusteinen reikä, joten nämä on helppo ripustaa piikkihyllyyn.

Pussukan sisällä tuoksu on suorastaan hämmentävä. Limen tuoksun tunnistaa ja ehkäpä valkosuklaan sisältämän maidonkin. Muut tuoksut jäävätkin sitten mysteeriksi. Kokonaisuuden tuoksua en osaa edes kuvata, se on varsin hämmentävä.

Pussukka sisältää kokonaisia hasselpähkinöitä, joita ympäröi limellä maustettu valkosuklaa. Vaikka en ole pähkinöiden suuri ystävä, niin täytyy myöntää, että jotain terapeuttisen rentouttavaa on näiden rouskuttelussa. Sehän näissä kaikissa Suchteissa on tasapuolisesti moitittavaa, että nämä sisältävät lesitiiniä, auringonkukkalesitiiniä.

Maussa yksittäiset jutut ovat helpommin tunnistettavissa kuin tuoksussa. Hasselpähkinä maistuu juurikin itseltään ja valkosuklaassa on hieman kirpsakka limen maku, joka mukavasti raikastaa sekä pähkinöiden, että valkosuklaan omia makuja. Kontrasti pähkinän ja limen makujen välillä on melkoinen ja vaikka tämä ei sama asia olekaan kuin hapanimelä, niin jollakin tavalla tulee siinä oleva makukontrasti mieleen.

Jälkimaku on pääasiassa pähkinäinen, mutta suussa pyörii myös limen jättämä happamuus. Sinne meni sen 80 gramman pussukan sisältö… helposti.

 

Georgia Ramon Suchti Hazelnut & Lime

Vastaa