Sivustouudistuksen vaikutukset blogiin

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mikäli olet vieraillut sivustollamme aikaisemmin, olet varmaan myös jo huomannut, että sivuston ulkoasu on muuttunut. Koko sivusto on saanut uuden ulkoasun ja blogissa tämä näkyy mm. siten, että pisteytyspalkki on muuttunut eri näköiseksi ja tuotekuvat esitetään nyt isompana ja selkeämmin kuin ennen. Näet esimerkin uudesta pisteytyspalkista alla.

Koska vanhemmatkin blogikirjoitukset ovat vielä luettavissa, voi niissä esiintyä “visuaalista häiriötä“. Tarkoitan tällä sitä, että niitä ei ole muokattu sivuston uuden ulkoasun mukaiseksi tuotekuvan tai pisteytyspalkin osalta. Pahoittelen tätä, mutta kyseessä olisi melko suuri muutostyö, johon minulla ei vain löydy aikaa. Uudet blogikirjoitukset siis tulevat noudattamaan uutta visuaalista linjaa, vanhat pysyvät vanhassa. Suklaa-arvioiden kriteerit ja arvosteluasteikko ovat kuitenkin samat kuin aiemminkin.

 

Sivustouudistuksen vaikutukset blogiin 1

Vastaa