Ravintolapäivä – ilmaisia maistiaisia tarjolla

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sunnuntaina 20.8.2017 järjestetään jälleen maailmanlaajuinen ruokafestivaali, Ravintolapäivä. Laatusuklaa on osallistunut Ravintolapäivään useita kertoja ja osallistuu tapahtumaan tälläkin kertaa. Meille Ravintolapäivä tarkoittaa mahdollisuutta päästä tarjoamaan ilmaisia laatusuklaamaistiaisia kaikille halukkaille. Tokihan tuomme tarjolle myös valikoiman edustamiamme suklaita suklaalevyinä kotiin ostettavaksi.

Olemme perustaneet ravintolallemme, jota kutsumme nimellä “Laatusuklaa Ravintolapäivässä II” oman tapahtuman Facebookiin ja löydät sen osoitteesta https://www.facebook.com/events/1865845343683019/. Tapahtuma on aiemmin tunnettu nimellä “Suklainen Ravintola”.

Tule sunnuntaina 20.8. klo 12 – 15 rupattelemaan suklaasta ja samalla maistamaan laadukkaita ja herkullisia suklaita Oulussa, osoitteessa Isokatu 61 (Lekker 61:n tiloissa).

TERVETULOA

Vastaa