Georgia Ramon Suchti ginger in yellow passion fruit 70%

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Georgia Ramon valmistaa suklaalevyjen lisäksi mm. tällaisia pieniä (65 x 65 x 65mm / 90g) suklaarasioita. Rasioita on viisi erilaista ja tämä on nyt ensimmäinen maistamani, loputkin löytyvät myöhemmässä vaiheessa blogistani. Rasia on todella kaunis, jopa tyylikäs ja pirtsakan värinen. Värillä on tietenkin haettu ja löydetty yhtymäkohta keltapassioniin. Itse namupalat löytyvät rasian sisältä erilliseen sellofaanipussiin pakattuna.

Pienet pallurat tuoksuvat pussissa oikeastaan vain suklaalta, hyvältä sellaiselta. Mitään viitteitä suklaan sisustasta ei tuoksu ainakaan paljasta. Tokihan suklainen tuoksu voisi olla voimakkaampikin, mutta hyvä näinkin. Virallinen tuotekuvaus kertoo tuotteen olevan tummalla suklaalla ja passionhedelmällä kuorrutettuja karamellisoituja aasialaisia inkiväärinpalasia. No sitähän nämä kyllä ovatkin. Karamellisoitu (sokerinen) inkivääri on kutakuinkin se päälimmäinen tuntemus suussa, hieman rouskuva ja sokerirakeinen.

Maku on tässä se juttu, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Kun ensimmäisen palan pistän suuhuni, on inkiväärin maku vielä hillitty. Kolmatta ja neljättä palaa mutustellessa inkiväärin maku on jo vaihtunut kaiken hallitsevaksi, eikä mistään löydy suklaan tai passionhedelmän makua. Inkivääri jyrää kaiken muun alleen ja voimakkaana makuna vielä kihelmöi kieltäkin. Inkiväärin ystävät varmaan arvostavat tätä minua korkeammalle. Minulle tämä on kertakaikkiaan liian voimakkaan inkiväärinen ja kun suklaa ja passion vielä puuttuvat…

Inkiväärin jälkimaku on pitkä, poltteleva ja pippurinen. Se kihelmöi kielen päällä ja muuallakin suussa vielä pitkään sen jälkeen kuin suu on tyhjentynyt ja kotiaskareitakin on kerennyt tekemän. Tämä tuote on kyllä suunnattu juurikin inkiväärin ystäville, sillä muut maut eivät vain pääse esiin vähääkään. Onneksi tuotesarjassa on muitakin makuja.

Ainesosat: Karamellisoitu inkivääri (luomu inkivääri, luomu raakaruokosokeri, 35%), luomu kaakaomassa, luomu raakaruokosokeri, kuivattu luomu passionhedelmä (13%), luomu kaakaovoi, luomu auringonkukkalesitiini

Georgia Ramon Suchti ginger in yellow passion fruit 70%

Vastaa