Nyt meni leiska uusiksi logoa myöten!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Päivitimme koko sivustomme teeman uudeksi (monipuolisemmaksi) ja teimme samassa rytäkässä mm. sellaisen päätöksen, että englanninkieliset arviot ja kirjoitukset julkaistaan jatkossa ihan omalla sivustollaan osoitteessa goodchocolatewanted.com (sitten kun sekin sivusto saadaan laitettua uuteen kuosiin).

Huomaat varmaan myös, että logomme on uusittu ja sivustolle on ilmestynyt runsaasti suklaista kuvamateriaalia. Näistä esitämme kiitoksemme Petri Lampelalle ja Minna Korvela Photographylle.

Tämän sivuston sisältöönkin on tullut hieman muutoksia, mutta tarjoamamme palvelut ovat ja pysyvät:

Toivottavasti sivuston uusi ulkoasu miellyttää sinua yhtä paljon kuin se miellyttää meitä. Viimeistelemme (pähkäilemme) vielä viimeisiä sivuston ulkoasusäätöjä joten pahoittelut siitä, jos ihan kaikki ei vielä tällä hetkellä ole niin täydellistä kuin pitäisi. Jos löydät jonkin selkeän virheen tai vian, niin pyydämme ilmoittamaan siitä remonttimiehistöllemme:

 

Vastaa