Szántó Tibor Malagasy Trinitario 70%

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tämä arvio on kirjoitettu melkein vuosi sitten. On vain jäänyt julkaisematta. Tuotekuvaakaan ei löydy enää.

Ulkonäkö tässä suklaassa on kaikin puolin yhtä loistava kuin ensimmäisessä arvioimassani Szántó Tiborin suklaassa, joten voit lukea ulkoasukuvauksen täältä.

Tuoksu on hieman mausteinen, mutta muutoin aika huomaamaton. Odotin selvästi enemmän raikkautta madagaskarilaiselta kaakaolta. Tovin nuuskimisen jälkeen huomaan että jokin toisenkinlainen tuoksu on hyvin mietona läsnä, mutta en saa siitä tarkempaa selkoa.

Koostumus on jälleen valmistajalle tyypillisen rakeinen ja kivimyllyjauhannan seurauksena seasta löytyy myös muutama kaakaonibsin murunen. Sulaa suussa yhtä hyvin kuin muutkin valmistajan suklaat.

Kun pistän palasen suuhun tunnistan välittömästi madagaskarilaiselle kaakaolle tyypillisiä iloisia makuja. On punaista marjaa ja muita iloisia makuja, mutta tällä kertaa ei kovinkaan voimakkaana. Joissakin muissa saman prosentin madagaskarilaisissa on ollut selvästi pirtsakampiakn makuja. Ei tässä vikaa kuitenkaan ole.

Jälkimaussa on hitusen verran karvautta mutta vastapainona niin ikään hitusen verran punaista marjaa antamassa iloisuutta. Jos karvauden ja marjaisuuden keskinäinen suhde kallistuisi hiemankaan enenmmän marjaisuuden puolelle, niin olisin ilosempi.

Ainesosat: Kaakaomassa, raakaruokosokeri & kaakaovoi

szanto-tibor-malagasy-trinitario-70


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/qqswlzdh/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Vastaa