Szántó Tibor Bén Tre 70%

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tämä arvio on kirjoitettu melkein vuosi sitten. On vain jäänyt julkaisematta. Tuotekuvaakaan ei löydy enää.

Ulkonäkö tässä suklaassa on kaikin puolin yhtä loistava kuin ensimmäisessä arvioimassani Szántó Tiborin suklaassa, joten voit lukea ulkoasukuvauksen täältä. Tämä on muuten ensimmäinen maistamani vietnamilaisesta kaakaosta valmistettu suklaa, joka ei ole vietnamilaisen Maroun tekemä.

Tuoksussa on jotakin maitoista. Siinä on lisäksi miedosti jonkinlaista mausteisuutta, ehkäpä jopa pippurisuutta, joka pääsee kunnolla esiin vasta hetken kuluttua nuuhkaisun jälkeen. 8 Koostumus on valmistajalle ominaisen rakeinen.

Maku alkaa samanlaisena kuin mitä tuoksu antoi odottaa, mutta muuntuu pian selvästi raikkaammaksi. Mukaan tulee marjaisia vivahteita. Kolmannen palasen hujakoilla mukaan tulee myös jokin pähkinäinen tai marsipaaninen maku, joka ei ilokseni kuitenkaan ole liian marsipaaninen. Varsin vivahteikas suklaa.

Suklaan jälkimaku on yllättävän mieto verrattuna makuun. Voimakkaimmat maut katoavat suusta välittömästi suklaan mukana eikä jäljelle jää juuri mitään.

Ainesosat: Kaakaomassa, ruokosokeri & kaakaovoi

szanto-tibor-ben-tre-70

Vastaa