Amma Chocolate 100%

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kääreiden musta väri on yksi seikoista, joka saa odottamaan todella tummaa suklaata. Itse suklaakin on tummaa, mutta eipä tuota ainakaan ilman vertailupalasta erota selvästi vaaleammista tummista suklaista.

Suklaan tuoksu ei ole läheskään niin tuima kuin mitä prosentista saattaisi päätellä. Tämä voisi tuoksun perusteella ihan hyvin olla vaikka 70% suklaa tai mitä tahansa väliltä 70 – 100%. Tuoksu on miellyttävän kaakaoinen eikä siinä ole mitään varsinaisesti moitittavaa.

Suklaa tuntuu aluksi todella kuivalta, mutta jonkin ajan kuluttua sieltä löytyy hieman liukkauttakin, ei tosin paljoa. Maku häiritsee jo niin paljon, että koostumuksesta on vaikea paljon enempää sanoa…

Maku on alkuun vain tunkkainen ja synkkä. Hetken imeskeltyäni toivon että maku olisi pysynytkin sellaisena, mutta se muuttuu todella pistäväksi, suorastaan vastenmieliseksi. Maussa on hieman samaa kuin kynsilakanpoistoaineen hajussa. Ehkä tässä on myös hieman tärpättiä ja etikkaa mukana? Ja ERi-Keeperiä, kenties? Eipä tässä kyllä mitään positiivista makua ole. Jälkimaku on… no yhtä miellyttävä kuin maku.

Ainesosat: Vaikea sanoa… kun valmistajakaan ei kerro Facebook-sivullaan kyselystäni huolimatta. Kääreissä lukee, että kaakaomassa, kaakaovoi & sokeri, mutta ei 100% suklaassa voi olla sokeria!

amma-100

Vastaa