Chocolate Tree Peru Marañón 69%

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

choctree-peru-maranon-69Nämä Chocolate Treen kääreet ovat todella kauniita ja erottuvat hyvällä tavalla muista valmistajista. Pidän myös itse suklaan (joita löytyy kaksi levyä kääreiden sisältä) kaiverretun näköisestä 3D-pinnasta.

Tuoksu on makea ja tämä tuoksuukin lähes maitosuklaalta. En huomaa minkäänlaisia normaalista poikkeavia yksityiskohtia tai vivahteita tuoksussa, joten tämä tuoksuu vain tummemmalta maitosuklaalta. Hyvä suklaan tuoksu kuitenkin on.

Koostumuksessa on lievää jauhoisuutta, mutta se on täpärästi vielä hyväksytyn rajan paremmalla puolella. Suklaa tuntuu sulaessaan myös liukkaalta.

Jos tuoksu oli hieman yllätyksetön ja makea, niin täytyy sanoa, että maku seuraa samoissa jalanjäljissä. Voi kuulostaa negatiiviselta asialta, mutta ei sitä varsinaisesti ole. Suklaa vain maistuu “perus” tummalta suklaalta. Onneksi tästä ei kuitenkaan löydy makua pilaavia ainesosia kuten vaniljaa tms. Kitkeryyttä suklaasta ei löydy lainkaan ja se on hyvä asia. Ihan yhtä hyvä asia ei kuitenkaan ole suklaan makeus, sillä tämä on makuuni jopa liian makeaa. Maussa on myös “vetinen” vivahde, joka käväisee esillä silloin tällöin, eikä sekään ilon tunnetta herätä.

Kaikki epätäydelliset, mausta löytyneet ominaisuudet löytyvät myös täältä jälkimausta. Valitettavasti jälkimaku on jopa makeampi kuin varsinainen maku ja se ei koskaan ole hyvä asia.

Ainesosat: kaakaomassa, luomu ruokosokeri & kaakaovoi

Vastaa