Bahen & Co. Brazil 70%

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tämän valmistajan kääreissä on erikoisen hyvää se, että ne on liimattu kiinni liimalla, joka mahdollistaa kääreiden avaamisen ilman että kääreet avatessa repeävät. Kääreissä esitellään vanhoja (?), saksaksi nimettyjä suklaantekolaitteita. Näyttää ihan kivalta ja sopii ainakin teemaan. Kuten PNG-levynkin kohdalla, itse levy ei ole kovinkaan jännittävän näköinen. Pienet peruspalat, ei koristeluja tai kuviointeja.

Tuoksu on erittäin hedelmäinen ja haistan vahvan sitrushedelmien läsnäolon. Vaikuttaa lupaavalta. En oikeastaan tunnista muita tuoksuja, mutta tuokin saa jo syljen erittymään suussani.

Kuten saman valmistajan PNG-levykin, on tämänkin koostumus jauhoinen. Tämä ei ehkä ole ihan yhtä jauhoinen, mutta herää epäilys siitä, josko Bahen & Co onkin tietoisesti halunnut juuri tällaisen rakenteen suklaaseen. Sileämpi koostumus ilahduttaisi minua kuitenkin enemmän.

Suklaan maku on hedelmäinen ja hapokas, mutta ei yhtä vahvasti kuin mitä tuoksu ennakoi. Hedelmäisyyden lisäksi maistan jotain maanläheistä, joka kuitenkaan ei mene liiaksi multa- ja tupakkakategoriaan. Kaikenkaikkiaan maku on raikas ja nautinnollinen. Kitkeryyttä on juuri sopiva määrä, eikä tunkkaisuutta ole lainkaan. Itse asiassa tämä on erittäin maukasta. Good on ya, mates.

Aivan kuten suklaan varsinainen maku, on jälkimakukin erittäin nautinnollinen. Hedelmäisyyttä ja hapokkuutta löytyy, mutta ennen kaikkea suuhun jää sellainen hyvä suklaa oli täällä -fiilis.

Ainesosat: Kaakaomassa & luomu ruokosokeri

bahen-brazil-70

Vastaa